Linnen Sprei Donkergrijs/Diamond 

Vanaf € 229,95,-

Het sprei, een deken met vele talenten
We noemen het een sprei, maar zijn talenten gaan veel verder dan een eenvoudige sprei. Dit sprei van 100% PURE LINNEN van Vlasz Design is gemaakt van 180 grams pure linnen met een heerlijke warme binnen vulling van 160 gram.
Het bedsprei kleed je bed netjes aan en maakt de kamer minder rommelig maar juist fijn opgeruimd. Tevens bied het bedsprei bescherming tegen stof en ander vuil. Daarnaast kun je een bedsprei ook gebruiken om je dekbed in de winter extra warmte te geven. Of in de zomer te gebruiken als zomer dekbed. De bedsprei wordt ook gebruikt ter decoratie, het geeft namelijk een stijlvolle look aan je kamer, maar het het is ook perfect als zomerdeken voor buiten of als multifunctionele reisgenoot. En wat dacht je als extra deken op de bank in de koude winter maanden? Wij pakken alvast de warme chocolademelk!

Tip vergeet de bijpassende sierkussens niet!

Prijzen en Afmetingen

260x160 - € 229,95,-

260x260 - € 269,95,-

Extra informatie

100% Europees linnen, 180 gr/m2

- met een heerlijke warme binnen vulling van 160 gram. 

- Hypoallergeen / anti bacterieel

Huisstofmijt gedijt niet in 100% pure linnen.  Dit is perfect voor volwassenen en kinderen met een gevoelige huid of last van allergieën.

- Koel in de winter 

- Warm in de winter 

- Strijken niet nodig

Klik hier voor meer voordelen van 100% Pure Linnen

Functioneel: Aan de onderzijde van het Dekbedovertrek is aan beide zijde een vaste instopstrook, zodat het dekbed altijd netjes op zijn plaats blijft.

Verpakking: Duurzaam in een 100% linnen verpakking /opbergzak

Keurmerken:

Oeko-Tex Standard®, European Flax Fiber®, SGS gecertificeerd

Wasvoorschriften

Op max 40 graden wassen, gebruik een mild wasmiddel (geen bleekmiddelen). Drogen op een lage temperatuur of aan de waslijn. Strijken is niet nodig

Klik hier voor meer informatie over de wasvoorschriften van 100% Pure Linnen